Könnyítések

Kedves leendő Jelentkezők és már jelentkezett Versenyzők!

Egy kis kupaktanács után úgy döntöttünk, hogy enyhítünk néhány pontban a Házirend szabályain, így Nektek is könnyebb lesz hozzájuk igazodni.
Íme a változtatásaink:

Incest engedélyezett, de csak úgy, ha az Író a vérfertőzésre vonatkozó ötletét előbb elküldi a kihívás e-mail címére, és a Zsűrivel karöltve eldöntjük, hogy mehet-e vagy sem. (Az ötletet névtelenül fogjuk kezelni, így a Bírák később nem fogják tudni, kinek a történetét olvassák.) PWP és crossover továbbra sem megengedett.

A szószám felső határa (12 000) indokolt esetben átléphető, de kérünk mindenkit, hogy legyen tekintettel az Olvasókra, valamint a Zsűri tagjaira, akik igyekeznek minden történetet figyelmesen elolvasni, és érdemi kritikával ellátni.

Megengedett az AU, de jelölése a jellemzők között kötelező. (A fejlécről később mindenkit tájékoztatunk.) A karakterhűség ellenben továbbra is fontos szempont.

A helyesírásra vonatkozó szabályt kérjük, hogy vegyétek nagyon komolyan. Amennyiben egy Szerző a világháló egyetlen elrejtett zugában sem találna bétát, abban az esetben kizárólag helyesírásilag átnézzük a történetét, de a logikai buktatókra, OOC vonásokra nem hívjuk fel a figyelmét. Viszont ebben az esetben a beküldési határidő előtt legalább egy héttel köteles eljuttatni hozzánk a pályaművet, hogy legyen ideje a hibákat visszaküldés után kijavítani.

Az eredeti Házirend bejegyzésben is módosítva lettek ezeket a pontok, a továbbiakban ez az irányadó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése